Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@18:43:29 GMT

سایت فرزند خواندگی در کشور راه اندازی می شود

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۰۷۹۶۴

سایت فرزند خواندگی در کشور راه اندازی می شود

زنجان - ایرنا - معاون دفتر کودکان و نوجوانان بهزیستی کشور گفت: طبق برنامه ریزی های انجام گرفته سایت فرزند خواندگی در کشور راه اندازی خواهد شد که با تحقق این مهم همپوشانی لازم ایجاد می شود.

به گزارش ایرنا، دکتر احمد خاکی شامگاه چهارشنبه در حاشیه ضیافت مهربانی مرکز شیرخوارگاه و نوباوگان شهید ثمین تاب زنجان در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به چگونگی واگذاری فرزند خواندگی افزود: طبق شرایط اعلام شده زن و شوهری که پنج سال از زندگی آنها می‌گذرد و صاحب فرزند نشده‌اند، دختران و زنان مجرد طبق شرایط سنی تعیین شده صرفا فرزند دختر و کسانی که متقاضی فرزند دوم هستند، سه اولویت متقاضی فرزند خواندگی را شامل می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: هم اکنون گرایش بیشتر خانواده ها برای فرزند خواندگی را دختران تشکیل می دهند و در این میان پسران سهم کمتری دارند که به این مهم باید توجه کرد.
این مسئول ادامه داد: تفکر گذشته برای فرزند خواندگی را بیشتر نوزادان تشکیل می داد که امروزه این روند تغییر یافته و کودکان در سنین بالاتر نیز انتخاب می شوند و در این میان خانواده ها، متقاضی فرزندانی هستند که پرونده پزشکی و نیاز به درمان دارند.
وی اضافه کرد: مراکز نگهداری زیرپوشش بهزیستی با رنج سنی مختلفی طبقه بندی می شوند، یعنی از صفر تا سه سال در مراکز شیرخوارگاه (دولتی) و سه تا 6 سال، 6 تا 12 سال، 12 تا 18 سال نیز در گرو‌ه های دختر و پسر توسط مراکز دولتی و غیردولتی مدیریت می شوند.
معاون دفتر کودکان و نوجوانان بهزیستی کشور ادامه داد: سیاست این دفتر واگذاری مراکز به بخش غیردولتی، هیات امنایی و مراکز خیریه است و در این ارتباط افراد با لیاقت، مسئولیت پذیر، عاشق و توانمند برای انجام این کار مهم انتخاب می شوند.
این مسئول ادامه داد: بر این اساس به دنبال کاهش کودکان در مراکز نگهداری هستیم و اینکه کودکان بی سرپرست نیز زندگی طبیعی در کنار یک شبهه خانواده داشته باشند و هریک مسئولیتی بپذیرند.
خاکی افزود: سیاست‌ بهزیستی بر مرکزداری نیست و واگذاری فرزندان برای فرزندخواندگی به خانواده ها بصورت دائم و امین موقت پیگیری می شود و در این ارتباط تعامل خوبی بین قوه قضائیه، بهزیستی و ثبت‌احوال وجود دارد و همین امر موجب شده که واگذاری فرزندان روز به روز روند طبیعی و بهتری را طی کند.
وی اضافه کرد: سال گذشته رشد 10 تا 12 درصدی واگذاری فرزندخواندگی در کشور به وقوع پیوست که این امر در سایه تعامل و همکاری ها حاصل شد و در برخی استانها عملکرد خوبی به ثبت رسید بطوری که بین 300 تا 400 فرزند به خانواده ها واگذار شد.
معاون دفتر کودکان و نوجوانان بهزیستی کشور ادامه داد: مراقبت فرزندان در خانواده‌های زیستی نیز از دیگر مسائل مورد توجه بهزیستی کشور است به این معنا که به جای ورود کودکان به مراکز بهزیستی یکی از وابستگان خانوادگی متقاضی با همکاری قوه قضائیه و نظارت بهزیستی انتخاب می شود و در قبال نگهداری از کودک، سازمان بهزیستی هزینه آنها را پرداخت می کند.
این مسئول همچنین از اجرای طرح جدید 'امین موقت' خبر داد و گفت: در این طرح نیز فرزندان بدسرپرست و بی سرپرست بصورت موقت تا زمانی که خانواده توانمند شود، در صورت صلاحیت واگذار می شوند.
وی اظهار داشت: افرادی که برای فرزندخواندگی انتخاب می شوند از تمامی جوانب مورد بررسی قرار می گیرند چرا که فرزندان واگذار شده مشکلات متعددی دارند.
خاکی افزود: سیاست دیگر دفتر واگذاری مراکز دولتی به غیر دولتی است و حضور فرزندان در خانواده های زیستی است که تلاش می شود فرزندان بصورت دایم و امین موقت در خانواده ها باشند.
معاون دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: توانمندی فرزندان پس از رسیدن به سن 18 سالگی در هنگام ترخیص اهمیت دارد و باید مهارت ها و شیوه های زندگی را فرا گرفته باشند که در این راستا برنامه هایی مورد توجه قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: نیروها در شبهه خانواده بصورت تخصصی آموزش های لازم را فرا می گیرند و در این راستا کفایت شغلی در نظر گرفته می شود و پس از گذراندن آموزش های لازم و تایید دفتر شبهه خانواده استان در مراکز مربوطه فعالیت می کنند.
9646/6085

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بهزيستي كشور امين موقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۰۷۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بچه‌ها الگوی خوابشان را از والدین می‌آموزند

ایسنا/کرمانشاه یک فوق تخصص طب خواب گفت: وقتی خانواده ساعت خاصی برای خوابیدن و بیدار شدن داشته باشد، بچه‌ها هم یاد می‌گیرند به موقع بخوابند و به موقع هم بیدار شوند.

دکتر حبیب الله خزایی با بیان اینکه موضوعی که امرزوه خیلی از خانواده‌ها با آن روبرو هستند بحث دیر خوابیدن بچه‌ها است، عنوان کرد: معمولا موضوع دیر خوابیدن بچه‌ها در خانواده‌هایی بیشتر دیده می شود که نظم خاصی برای شروع خواب و یا بیدار شدن ندارند.

این روانپزشک افزود: اگر جزو آن دسته از خانواده‌ها هستیم که تا دیر وقت بیدار می مانیم و نظم خاصی برای خوابیدن و بیدار شدن نداریم، نباید انتظار داشته باشیم که فرزندانمان به موقع بخوابند و به موقع بیدار شوند.

خزایی با توصیه به خانواده‌ها برای داشتن یک نظم خاص برای خوابشان، گفت: وقتی خانواده ساعت خاصی برای خوابیدن و بیدار شدن داشته باشد، بچه ها هم یاد می گیرند به موقع بخوابند و به موقع هم بیدار شوند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ادامه داد: در خانواده هایی که نظم خاصی برای خوابد ندارند، معمولا توصیه و یا اجبار به فرزندان برای زود خوابیدن جوابگو نیست. اگر با رفتارمان به فرزندانمان یک الگوی مناسب خوابیدن و بیدار شدن نشان دهیم، بیشتر مورد توجه فرزندان قرار گرفته و از آن تبعیت می کنند.

خزایی با بیان اینکه معمولا فرزندان از الگوی خواب والدین خود تبعیت می کنند، عنوان کرد: حفظ بهداشت خواب در خانواده به بهبود وضعیت خواب بچه‌ها می تواند کمک زیادی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره مندی بیش از ۵ هزار نفر در البرز از مشاوره ژنتیک
  • دومین رویداد جایزه جوانی جمعیت در کرمانشاه برگزار می‌شود
  • نیروی جوان کیفیت جمعیت هر کشور را معرفی می‌کند
  • خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند
  • بچه‌ها الگوی خوابشان را از والدین می‌آموزند
  • همکاری ۲۰۰ داوطلب هلال‌احمر زنجان در نذر سلامت
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال احمر زنجان در نذر سلامت
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال زنجان در نذر سلامت با قرارگاه جهادی الکفیل
  • کاهش نرخ باروری در ایران از چه وقت شروع شد؟
  • شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد