Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@22:49:02 GMT

روش‌های جمع‌آوری «فطریه» توسط بهزیستی

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۴۶۰۶۸

روش‌های جمع‌آوری «فطریه» توسط بهزیستی

مدیرکل امور مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی کشور روش‌های جمع‌آوری زکات فطریه از طریق سازمان بهزیستی کشور را تشریح کرد.

محمدعلی رستمیان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه امسال برای جمع آوری فطریه راه‌های گوناگونی در نظر گرفته شده است تا افراد در کمترین زمان و راحت ترین شکل ممکن بتوانند فطریه خود را از طریق سازمان بهزیستی در اختیار افراد نیازمند قرار دهند، گفت: برای این منظور دو سایت در نظر گرفته شده است که یکی سایت سازمان بهزیستی کل کشور به آدرس behzisti.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ir و دیگری نیز سایت mosharekat.behzisti.ir است.

وی با بیان اینکه افراد می‌توانند ضمن مراجعه به سایت‌های مذکور فطریه خود را پرداخت کنند، افزود: سامانه دیگری هم به اسم سامانه "فطر آنلاین" به آدرس اینترنتی nik.bsi.ir در دسترس است؛ افراد می‌توانند براساس قوت غالب خود فطریه خود را پرداخت کنند. این سامانه با همکاری بانک صادرات راه اندازی شده است.

مدیرکل امور مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: کدهای دستوری دیگری به نشانی # ۵ * ۵ * ۷۴۱ * و # ۹ * ۷ * ۷۳۳ * و اپلیکیشن‌های آپ، سکه و… نیز از دیگر راه‌های پرداخت فطریه هستند.

رستمیان با اشاره به اینکه ادارات بهزیستی استان‌ها و شهرستان‌ها جزو شورای عالی زکات هستند، تصریح کرد: به شکل کشوری نیز وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی که سازمان بهزیستی نماینده آن محسوب می‌شود، در جلسات شورای عالی زکات شرکت می‌کند. با توجه به تفاهم نامه‌های صورت گرفته سازمان بهزیستی و کمیته امداد هر کدام صندوق‌های جمع آوری فطریه خودشارا قرار می‌دهند و در نهایت بر اساس تعداد مددجویان، مبالغی که جمع آوری شده، بین مددجویان توزیع می‌شود.

به گفته وی، دفاتر بهزیستی هم در استان‌ها و شهرستان‌ها آماده دریافت زکات فطریه غیر نقدی مردم هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان بهزیستی فطريه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۴۶۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!

آفتاب‌‌نیوز :

سرهنگ داود معظمی گودرزی درباره جزئیات این خبر گفت: چندی پیش یکی از شهروندان به پلیس فتا مراجعه و با طرح شکایتی اعلام کرد که فردی با او تماس گرفته و ضمن معرفی خود به‌عنوان مجری مسابقه بزرگ تلفنی مدعی شده که فقط با پاسخ به یک سوال می‌تواند برنده صدمیلیون تومان وجه نقد شود. شاکی نیز  وسوسه شده و با کلاهبرداران همراهی کرده و در ادامه با دریافت اطلاعات بانکی وی از او کلاهبرداری شده است.

وی با بیان اینکه مجرمان پرسشی بسیار ساده را از مالباخته مطرح کرده بودند، گفت: این افراد با استفاده از ترفندهای زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده بودند که برای دریافت جایزه خود کدهای مختلفی را که برایس پیامک شده است، از پشت تلفن به آنها اعلام کند. همچنین برخی از کدها را نیز در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کرده است. در نهایت شاکی نیز با یک غفلت ساده متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود شده است.

معظمی گودرزی ادامه داد: رسیدگی به موضوع در دستورکار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و در جریان آن چند مورد شکایت مشابه دیگر نیز به این پلیس اعلام شد. مدتی بعد ماموران با انجام اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمان شناسایی و پس از تشریفات قضایی هر چهار عضو اصلی این باند را در عملیاتی پلیسی دستگیر و به مقر پلیس فتا منتقل کردند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمان افزود: ممکن است شیوه های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می کنند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه مجرمان در جریان بازجویی‌های انجام شده به جرم خود اعتراف کردند، گفت: برای این افراد پرونده‌ای تشیکل شده و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند. همچنین بررسی ادله دیجیتال و اعترافات متهمان نشان داد که آنان بالغ بر پنج میلیارد ریال به همین شیوه از مردم کلاهبرداری کرده‌اند.

وی به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان برای دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماس‌هایی که این موارد را از شهروندان درخواست کند، قطعا کلاهبرداری است، همچنین هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتورهای تلفن همراه ، شرکت مخابرات ، سازمان حج و زیارت و ... با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه های اجتماعی با هیچکس تماس نمی‌گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمان‌ها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه‌های اجتماعی دلیلی بر صحت و تائید منشاء این تماس ها نیست.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!
  • جمع آوری بیش از ۴۵۰ مورد زوائد بصری در قزوین
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند
  • افزایش ۵۰ درصدی زکات در مهران
  • استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی از طریق سایت «سهما»
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • گران‌فروشی چه مجازاتی دارد؟
  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع+ جزئیات
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند