Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری امتداد، مدیرکل امور مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی کشور در گفت‌وگو با «ایسنا» ضمن بیان خبر فوق، به تشریح روش‌های جمع‌آوری زکات فطریه از طریق سازمان بهزیستی کشور پرداخت.

محمدعلی رستمیان با بیان اینکه امسال برای جمع آوری فطریه راه‌های گوناگونی در نظر گرفته شده است تا افراد در کمترین زمان و راحت ترین شکل ممکن بتوانند فطریه خود را از طریق سازمان بهزیستی در اختیار افراد نیازمند قرار دهند، گفت: برای این منظور دو سایت در نظر گرفته شده است که یکی سایت سازمان بهزیستی کل کشور به نشانی behzisti.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ir و دیگری نیز سایت mosharekat.behzisti.ir است.

وی با بیان اینکه افراد می‌توانند ضمن مراجعه به سایت‌های مذکور فطریه خود را پرداخت کنند، افزود: سامانه دیگری به نام «فطر آنلاین» توسط بانک صادرات ایران راه‌اندازی شده و این سامانه به نشانی اینترنتیnik.bsi.ir برای پرداخت فطریه، در دسترس است و افراد می‌توانند بر اساس قوت غالب خود فطریه خود را پرداخت کنند.

مدیرکل امور مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: کدهای دستوری دیگری به نشانی # ۵ * ۵ * ۷۴۱ * و # ۹ * ۷ * ۷۳۳ * نیز از دیگر راه‌های پرداخت فطریه هستند.

رستمیان با اشاره به اینکه ادارات بهزیستی استان‌ها و شهرستان‌ها جزو شورای عالی زکات هستند، تصریح کرد: به شکل کشوری نیز وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی که سازمان بهزیستی نماینده آن محسوب می‌شود، در جلسات شورای عالی زکات شرکت می‌کند. با توجه به تفاهم نامه‌های صورت گرفته سازمان بهزیستی و کمیته امداد هر کدام صندوق‌های جمع آوری فطریه خودشان را قرار می‌دهند و در نهایت بر اساس تعداد مددجویان، مبالغی که جمع آوری شده، بین مددجویان توزیع می‌شود.

به گفته وی، دفاتر بهزیستی هم در استان‌ها و شهرستان‌ها آماده دریافت زکات فطریه غیر نقدی مردم هستند.


true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۴۹۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین واکنش رسمی به خرید پرسپولیس توسط بانک شهر

به گزارش ورزش سه؛ باشگاه پرسپولیس به چند بانک واگذار شد و عمده سهامدار این باشگاه بانک شهر است که سهامداران  آن را چند کلانشهر بزرگ در اختیار دارد و شهرداری کلانشهر تبریز سهادار 7 درصد این بانک است تا به واسطه همین موضوع پس از این واگذاری با واکنش هایی از سوی شهروندان تبریزی روبرو شود.
 
جلسه عمومی شورای شهر تبریز روزهای یکشنبه در عمارت بزرگ میدان ساعت برگزار می شود و دیروز طبق معمول این جلسه برگزار شد و در پایان این جلسه دکتر شهرام دبیری رئیس شورای شهر کلانشهر تبریز پاسخگوی خبرنگاران و با سوالی درخصوص سهامداری بانک شهر در پرسپولیس روبرو بود.
 
خبرنگار تبریزی درخصوص اینکه شهرداری تبریز 7درصد از سهام بانک شهر را در اختیار دارد نظر شهرام دبیری رئیس شورای شهر تبریز را جویا شد.
 

شهرام دبیری رئیس شورای شهر کلانشهر تبریزاعلام کرد: بانک شهر یک شرکت مستقل با هیات مدیره و مدیرعامل مجزا است که در آن تصمیم گیری ها انجام و اجرایی می شود و ما نیز نماینده خود را در آن جمع داریم و میتوانیم از آن طریق نقطه نظراتمان را اعمال کنیم ولی ظاهرا این یک تصمیم مرکزی بوده است و نظر ما را نپرسیدند و ما میتوانیم از طریق نماینده خود این موضوع را پیگیری کنیم و من در این مورد پیگیری خواهم کرد تا در جلسه آتی نتیجه اعلام شود.

دیگر خبرها

  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • صادرات ۱۴۵ میلیون دلاری افغانستان از طریق دهلیزهای هوایی
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • اولین واکنش رسمی به خرید پرسپولیس توسط بانک شهر
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • افزایش کمک‌های مالی برای کمپین انتخاباتی ترامپ
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • حمایت‌ های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌ گیرد