Web Analytics Made Easy - Statcounter

آزاده اولیایی روز دوشنبه در گفت و  گو با خبرنگار ایرنا افزود: بخش نظارت بر فضای مجازی با بهزیستی نیست اما کارشناسان این سازمان با ارائه آموزش های پیشگیری از اعتیاد، میزان تقاضا برای مواد را کاهش می دهند؛ اگر  افراد مهارت هایی مانند «نه گفتن» را بیاموزند و اعتماد به نفس داشته باشند، حتی اگر همسایه دیوار به دیوار هم، مصرف مواد را تبلیغ کند، به سمت آن نمی روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به تاثیر قطع اینترنت بر ارائه آموزش های پیشگیری از اعتیاد در فضای مجازی، گفت: بخش زیادی از فعالیت های کارشناسان بهزیستی در این حوزه در فضای مجازی صورت می گیرد. اگر آگاه‌سازی به صورت «بروشورسازی» باشد، در نهایت با صرف مبلغی قابل توجه، حدود ۲ هزار نفر آن را می خوانند که آن هم معلوم نیست که کامل و با توجه بخوانند.

مسئول پیشگیری از اعتیاد در محیط کار و فضای مجازی سازمان بهزیستی کشور اظهار داشت: حال اگر دو خط راجع به ماده ای مانند گل را در فضای مجازی منتشر کنیم، دست به دست می چرخد و هم از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه است و هم به تعداد نامحدود می توان آن را منتشر کرد.

اولیایی افزود: تلاش بهزیستی این است که تهدیدات فضای مجازی را شناسایی کند و در همان فضایی که حشیش و مشتقات آن تبلیغ می شود، آگاه سازی انجام شود.

وی تاکید کرد: بسیاری از قربانیان ناآگاهانه در دام اعتیاد می افتند؛ اگر بسته های آموزشی زودتر در اختیار آنان قرار گیرد، می تواند از به دام افتادن آنها پیشگیری کند. بهزیستی با تمام توان در این مسیر حرکت می کند و بسته های آموزشی از جمله دی وی دی در این زمینه تولید می کند اما مساله اینجاست که تعداد دست اندرکاران و مافیای مواد زیاد است و همچنین میزان بودجه آنان بیشتر از بودجه بهزیستی به ویژه در بخش پیشگیری است.

مسئول پیشگیری از اعتیاد در محیط کار و فضای مجازی سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: اعتبارات پیشگیری کمتر از اعتبارات درمان اعتیاد است؛ نگرش ها به حوزه پیشگیری از اعتیاد باید از بالا تغییر کند. در حال حاضر به طور تقریبی چهار درصد جمعیت، معتاد است اما ۹۶ درصد جمعیت سالم است و باید برای آنها بودجه صرف کنیم اما از سوی دیگر هزینه های درمان اعتیاد شامل دارو و روان درمانی، بالا است.

بر اساس آمار ستاد مبارزه با مواد مخدر، اکنون ۲ میلیون و ۸۰۸ هزار مصرف‌کننده مواد مخدر در کشور وجود دارند که بالاترین مصرف مواد مخدر با بیش از ۶۶ درصد مربوط به تریاک است.

برچسب‌ها فضای مجازی پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فضای مجازی پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی کشور فضای مجازی پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۸۴۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس| اعتراض عجیب‌وغریب چینی‌ها به شرایط کاری

به تازگی شیوه عجیب و غریب اعتراض کارگران چینی به دستمزدهایشان در فضای مجازی پربازدید شد. در ویدیوها و تصاویر منتشرشده در فضای مجازی، جوانان چینی بدترین لباس‌های خواب و دمپایی‌های خود را می‌پوشند تا در اعتراض به همه چیز، از مدیران غیرحرفه‌ای و شرایط کاری بد گرفته تا دستمزد کم و ساعت‌های کار طولانی، به سمت محل کار خود حرکت کنند.

دیگر خبرها

  • بهره مندی بیش از ۵ هزار نفر در البرز از مشاوره ژنتیک
  • غافلگیری سارقان کلینیک ترک اعتیاد
  • جشن دختر دبیرستانی‌ها با ببعی چه بازیگوشی!
  • تصویر باورنکردنی از یک خیابان در شهر اروپایی سوژه فضای مجازی شد
  • عکس| اعتراض عجیب‌وغریب چینی‌ها به شرایط کاری
  • هرقانونی در فضای مجازی به معنای محدود کردن فضای مجازی نیست!
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم